luchthavenvervoer-lier.be

webdesigner luchthavenvervoer lier  Portfolio | www.luchthavenvervoer-lier.be | 17 pagina's HTML website | Sinds 2021

webdesign luchthavenvervoer-lier.be

Webdesign Luchthavenvervoer-lier

17 pagina's HTML website Luchthavenvervoer Lier.

U vraagt zich misschien af waar dat die 17 pagina's zijn. Want u ziet bovenaan in het navigatie-menu enkel de homepagina en de tariefpagina. De website is gericht op de regio rond Lier, onderaan de pagina vindt u verschilende gemeentepagina's voor deze regio. Tellen we daar de privacypagina nog bij, dan zitten we aan de 17 pagina's.

Webdesign moet in de eerste plaats functioneel zijn. Bovenaan in de topbalk het telefoonnummer en het emailadres. In het menu rechts staat nogmaals een knop met het telefoonnummer maar dan de +32, de internationale versie.

Een mooie fotoslider met 2 slides vertellen de bezoeker meteen dat het over luchthavenvervoer gaat. Daaronder een uitleg over wat ze doen en meteen rechts daarvan, of onder als u hem op smartphone bekijkt, het boek uw luchthaventaxi formulier. Tot hier op de pagina heb je een samenvatting van de website met al het essentiële. De rest van de homepagina is extra informatieve uitleg over de diensten van de firma en randinformatie.

Zulke randinformatie is bijvoorbeeld de ingebouwde FAQ. Deze werd ingedeeld als een verticaal accordion. Bekijk het als een tabel die openklapt. Is de accordion gesloten dan zie je enkel de titel, je klikt op de titel en dan klapt er een luik open waar je het antwoord kan lezen. Met deze weergave kan de bezoeker snel de extra info vinden waar hij/zij naar op zoek is. Sommige SEO puristen vinden dat je geen informatie / geen tekst mag verstoppen maar we delen die mening hier niet. Bijvoorbeeld de vraag naar kinderstoeltjes is enkel relevant voor mensen met kleine kinderen. Hier verhoogt de weergave van de accordion net de UX-design en de UI-design. De user-experience en de user-interface.

Deze website is een van verschillende websites. Dat merk je ook aan de links in de voetbalk. Dat merk je tevens op de prijstarief pagina waar je het tarief vindt vanuit heel wat gemeenten.

SEO Luchthavenvervoer-lier

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? en op positie nr 3.
De website van luchthavenvervoer-lier staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm: luchthavenvervoerlier, op 2 met luchthavenvervoer-lier

luchthavenvervoer-lier.be website

Websiteproject luchthavenvervoer-lier.be