Maick Eeckhoudt

webdesigner maick eeckhoudt  Portfolio | www.maick-eeckhoudt.be | 7 pagina html website | Sinds 2019

webdesign Maick Eeckhoudt

Webdesign Maick Eeckhoudt

7 pagina HTML CSS website Maick Eeckhoudt.

Voor de webdesign van de deze website zijn we vertrokken vanuit het ontwerp van het bestaande logo van de klant. De klant gebruikte deze al op de bestelwagens, de visitekaartjes,...

Het is vooral een combinatie van donkerblauw, staalblauw met donkergeel en donkeroranje. De kernactiviteiten zijn elektriciteitswerken, domotica, ventilatie en verlichting. Allemaal zaken waar energie doorstroomt. We hebben gewerkt met grote afbeeldingen en verschillende subtiele bewegende effecten. Zo vind je op de homepagina, ongeveer in het midden, de 4 hoofdactiviteiten naast elkaar. Deze staan in een rij die over de volledige schermbreedte gaan. De rij is dan netjes gelijk verdeeld in de 4 activiteiten, voor de achtergrond wordt een Ken Burns effect gebruikt, hierdoor zoom je langzaam in op de foto achtergrond.

Maar we gaan nog niveaus verder, als je over de activiteiten gaat met je muis, dan springt er een tekstvak met link naar de pagina eruit, die weer verdwijnt als je naar de volgende activiteit gaat. Maar de zoomende achtergrond verandert eveneens en dit zelfs zonder aan te klikken. Het script dat hierachter zit volgt dus de muiscursor en voert daaropvolgend een handeling uit. Soms zie je tegenwoordig popups verschijnen als je met de muis naar de bovenkant van de pagina beweegt, met een trigger om je toch op de pagina te houden. Dit zijn echte muistrackers. Aan de hand van zulke visuele scripts maak je nog altijd het verschil met de amateur webdesigner. Je laat hier zien dat je een professionele website hebt en dat geeft dan weer vertrouwen bij de bezoeker van de website. De afwerking van de functionaliteit van de website schept vertrouwen bij de bezoeker, waardoor deze sneller een aanvraag zal indienen. Wat dan weer helpt bij de conversie van de website.

Mooie warme vak-iconen in het oranje oogt perfect op het donkerblauw. Zorgvuldig uitgekozen foto's met uitleg. Groot lettertype om de boodschap duidelijk over te laten komen en wat het zeer leesvriendelijk houdt.

SEO Maick Eeckhoudt

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Maick Eeckhoudt staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: maickeeckhoudt, elektrische installaties Steendorp, ventilatie Steendorp, domotica Steendorp, tuinverlichting Temse, op 2 met elektriciteitswerken Steendorp, verlichting Steendorp op 4 met elektricien Steendorp, op 5 met camera beveiliging Steendorp, op 6 met domotica Temse...

Maick Eeckhoudt website

Websiteproject Maick Eeckhoudt