Make Some Voice

webdesigner make some voice  Portfolio | www.makesomevoice.be | 1 pagina html css website | Sinds 2020

webdesign Make Some Voice

Webdesign Make Some Voice

1 pagina html css website Makesomevoice.

Deze 1 pagina website gaat over workshops ivm met stemacteren, dubbing, voice overs,...

Bovenaan het logo en het menu op een transparante achtergrond. Vermits het om een 1 pagina website gaat springen de menu-items naar een bepaalde sectie op de pagina. Op dat "springen naar" zit een versnellingseffect, dat beweegt eerst langzaam om dan danig te versnellen.

Er werden enkele scheve blokken ingebouwd, samen naast rechte bouwelementen. Dit om geen ingeblikte website te bouwen. Het webdesign mag een beetje creatief zijn.

De teksten, foto's, video vormen samen een mooi geheel. De stemcoaches worden elk met foto en info voorgesteld. De workshops worden netjes uit de doeken gedaan.

Onderaan werd er een contactformulier ingebouwd op een toepasselijke sfeerfoto. De algemene voorwaarden en het privacybeleid zijn PDF bestanden waar men naar kan doorklikken. De website is een echte 1 pager. De basis SEO werd juist ingbouwd, zo haalt deze mini-website ondanks zijn afmetingen toch verscheidene nr 1 posities.

De website wordt door de klant zelf gehost.

SEO Make Some Voice

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Make Some Voice staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: make some voice, stemacteren, workshop stemacteren, workshop dubbing, workshop voice-over.

Make Some Voice website

Websiteproject Make Some Voice