Website Mark Van Eygen

webdesigner mark van eygen  Portfolio | www.markvaneygen.be | 4 pagina + 6 pagina portfolio | sinds 2013-2014

webdesign mark van eygen

Webdesign Mark Van Eygen - Schilderijen en sculpturen

Mark van Eygen is een Vlaamse beeldhouwer en schilder. Mark bezit heel wat kunstwerken die we op de een of andere manier op het internet tot leven moesten wekken. Met een kunstwebsite wijk je automatisch af van de webstandaarden. De website bestaat uit 3 basispagina's en een contactpagina en 6 portfoliopagina's.Vanaf de introductiepagina krijg je als bezoeker onmiddellijk een gevoel van de sfeer. De volledige achtergronden bestaan uit werken bedekt met een transparante laag die een bepaalde zachtheid geeft en tegelijkertijd voldoende contrast voor de tekstvakken. De portfoliopagina's hebben opzettelijk een witte achtergond waarop een mozaïek van kunstwerken als grote tegels worden weergegeven. Als je over de tegels beweegt krijg je een omschrijving en kan je doorklikken. Hierop wordt het kunstwerk tot de maximale weergave vergroot, steeds in de juiste verhoudingen.

De website is ook volledig responsive. Op elk medium past de website zich perfect aan het aantal pixels van het apparaat aan. Verder vind je twee prachtige video's bij de introductie en de biografie. Video's op niveau die mogen gezien worden. Een contactpagina is meestal vrij saai, maar hier door de sculptuur op de achtergrond, krijg je een heel karaktervolle landingspagina.

SEO Mark Van Eygen

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Mark Van Eygen staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: mark van eygen, markvaneygen, schilderijen sculpturen, houten sculpturen.

Mark Van Eygen website

webdesign mark van eygen