Metaalman

webdesigner metaalman  Portfolio | www.metaalman.be | 2 pagina html website | Sinds 2018

webdesign metaalman

Webdesign Metaalman

Webdesign HTML website Metaalman.

Website voor een schroothandelaar uit Antwerpen-Deurne. Het logo en de introkleuren zijn groen en blauw. Je verwacht niet meteen een grasveld met blauwe lucht als intro. Dit is een visie van de klant dat het bedrijf milieuvriendelijk is, ecologish,.... opruimen, volledig leegmaken,... Er wordt dus gefocust op het resultaat ipv op de berg troep die klaar ligt voor het containerpark. Is een positieve boodschap.

Oorspronkelijk was het een 1 pagina website, maar later werd deze uitgebreid met een afbraakwerken pagina. Je ziet "Metaalman" in actie op de meeste foto's. Hij laat heel goed zien wat hij doet met diverse werken. De webpagina is snel, de html zorgt dat het vooruitgaat. De meeste bezoekers bekijken deze website eerst mobiel. De laadsnelheid is daardoor belangrijk.

Er werd een basisinhoud geschreven die goed in evenwicht zit. Hierdoor haalt de website het op bepaalde zoektermen van grotere websites (met zogezegd meer inhoud). Het verschil is dat de inhoud vanuit de buik werd geschreven, vanuit de praktijk. Veel concurrenten proppen hun pagina's helemaal vol met kernwoorden, wat uiteindelijk tegen hun gaat werken. Google heeft geen interesse in een stapel kernwoorden die samengeperst zijn. Google wilt kwaliteitsvolle inhoud laten zien die voldoet aan de zoekopdracht van de Google gebruiker. Mocht de pagina verder uitbreiden met nog meer inhoud dan zou de website nog hoger kunnen staan. En deze website heeft amper backlinks. Nog maar eens een bewijs dat "Content is king en context is queen".

In het contactformulier wordt meteen een keuze gevraagd naar de dienst. Verder ook de heel duidelijke M als favicon.

SEO Metaalman

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Metaalman staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm: oud ijzer afbraken, op 2 met oude metalen ophalen, op 3 met oud ijzer ophalen, oud ijzer Antwerpen, op 4 met oud ijzer Deurne, ...

Metaalman website

Websiteproject metaalman