Metalen Antwerpen

webdesigner metalen antwerpen  Portfolio | www.metalen-antwerpen.be | 1 pagina website | Sinds 2020

webdesign Metalen Antwerpen

Webdesign Metalen Antwerpen

1 pagina HTML / CSS website Metalen Antwerpen.

De oorspronkelijke benaming van de domeinnaan was Kejbedz Metalen. Dat merk je nog steeds in het logo dat werd behouden in de nieuwe versie. Wij hebben toen voorgesteld om een commerciëlere naam te nemen. En na onderzoek bleek Metalen Antwerpen nog vrij. De website hebben we dan aangepast en jawel na enkele maanden is de website op Metalen Antwerpen geklommen naar de eerste plaats.

D.w.z. dat de zoekmachines de website vertrouwen, anders haal je die toppositie niet. De website is 1 pagina op dit moment, mocht de website later uitbreiden, dan kunnen ze beslist op meer zoektermen worden gevonden.

Als basiskleuren zijn we het geel-zwart blijven gebruiken van de logokleuren. Het geel hebben we wel verdonkerd en iets meer rood ingestoken. Dan krijg je een warm geel, is bijna oranje. Dit in combinatie met grijs, zwart en wit, geeft mooie contrasten, een aangenaam kleurenschema dat bij het onderwerp van de website past. Een goed contrast zorgt voor een goede leesbaarheid wat hoort bij juist webdesign.

Bovenaan staat het menu vast, een "sticky" menu, het menu is dus altijd zichtbaar. Je ziet naargelang je over een ander deel van de webpagina scrollt de "warm-gele" actieve kleur aanpassen aan het menuonderdeel waar je je op dat moment bevindt. Een voorbeeld van goed UX-design en UI-design.

Op de website is een goed evenwicht tussen het fotomateriaal en de tekst. Er werden een paar visuele effecten ingebouwd om de bezoeker op het scherm te houden en verder te doen lezen, alhoewel een bezoeker een website eerder scant dan leest. Het werken met titels in combinatie met de juiste foto doet mensen (re)ageren.

De contactinformatie bevat al de directe contactgegevens en een basis contactformulier. Zo krijgt de bezoeker een keuze van commnunicatiekanalen voorgeschoteld.

SEO Metalen Antwerpen

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Metalen Antwerpen staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: Kejbedz Metalen, metalenantwerpen .

Metalen Antwerpen website

Websiteproject Metalen Antwerpen