Oud Ijzer Ophalen

webdesigner oud ijzer ophalen  Portfolio | www.oud-ijzer-ophalen.be | 3 pagina HTML website Sinds 2021

webdesign en seo Oud Ijzer Ophalen

Webdesign Oud Ijzer Ophalen

HTML website 2 pagina's + privacy Oud Ijzer Ophalen.

Deze website gaat over het ophalen van oud ijzer. Het webdesign is praktisch gehouden. Het is een 2 pagina HTML website + de privacypagina. Bovenaan vind je het telefoonnummer en het emailadres.

Een eenvoudig menu met een zelf ontworpen logo. De typische kleine vrachtwagen in blauw - zwart met een paar subtiele 3D effecten. En op de zijkant de aangeboden diensten.

Op de homepagina een revolution slider met 2 slides die onmiddellijk duidelijk maakt waarover deze website handelt. Een paar grote foto's met tekstkaders. Daaronder een fotogalerij met tekst. Verder rijen met tekst en foto's op een afwisselende manier voorgesteld.

Onderaan in de voetbalk; links het logo in een groter formaat, in het midden de diensten in een paar lijnen samengevat, rechts de contactgegevens en onderaan de copyright vermelding.

De afbraakwerken is in dezelfde stijl, maar de introfoto's zijn anders gekozen, waardoor je ook hier als zoeker meteen mee bent met de inhoud van de webpagina.

SEO Oud Ijzer Ophalen

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 2.
De website van Oud Ijzer Ophalen staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm: oud ijzer ophalen Antwerpen, oud ijzer Antwerpen, oud koper Antwerpen,....

Op de zoekterm Oud Schroot Antwerpen haalt de website een positie 0. In ons vakjargon ook een featured snippet genoemd. De positie 0 staat dus nog boven de positie 1 en meestal boven de Google maps. Google haalt inhoud, letterlijk tekstfragmenten uit de website, die dan worden samengevat als een antwoord op de vraag van de zoeker. Dan weet je meteen waarom Google dit een samenvatting noemt of een uitgelicht fragment. Dit is de absolute top voor een organisch resultaat in de SERP's (Search Engine Result Pages). Natuurlijk geschreven duidelijke inhoud met een informatief karakter scoort.

Positie 0 in Google

Oud Ijzer Ophalen website

Websiteproject Oud Ijzer Ophalen