Oud Ijzer Man

webdesigner oud ijzer man  Portfolio | www.oudijzerman.be | Html website 3 pagina's | Sinds 2021

webdesign Oud Ijzer Man

Webdesign Oud Ijzer Man

HTML website 3 pagina's + privacy Oud Ijzer Man.

Het ontworpen logo is in rood-bordeaux met wit en zwart. In het menu de 3 pagina's en het telefoonnummer en het emailadres. Dit alles op een mooie zwarte achtergrond met witte letters voor een perfecte leesbaarheid.

Voor het webdesign wilden we een vrij stevige metalen intro. We hebben een slider ingebouwd met 3 foto's. De foto's lijken statisch, er zijn geen effecten ingebouwd op de foto's die zijn er wel op de tekst. Op de 3 slides staat er telkens een CTA (Call To Action) knop voor ofwel de contactpagina, het tel.nr. of het emailadres. Op alle 3 staan links, ben je op smartphone en klik of touch je op het telefoonnummer dan wordt het nummer automatisch al gevormd. Onderaan op de slider met mooie oranje opvallende icoontjes, de bereikbaarheid, het adres en de 'bel ons voor info'. M.a.w. in dit bovenste gedeelte vind je al meteen alle nodige informatie voor een eenvoudige ophaling van oud ijzer in de regio Antwerpen.

De pagina's zijn mooi opgedeeld in rijen en kolommen. Een website die voor ons in evenwicht zit. Hier en daar heb je een ronddraaiend icoontje van een bout, een wiel,... waar je aan de bezoeker het niveau van afwerking laat zien. Je laat aan de bezoeker zien dat dit een professionele website is. Een niveau van kwaliteit wat vertrouwen geeft bij de bezoeker.

We zeggen altijd tegen onze klanten, speel uw troeven uit. Waarom bij u en niet bij u concurrent? Ook dit staat netjes opgesomd op de homepagina. Eveneens interessant is wat er gebeurt met het oud ijzer. Daarvoor vind je dan weer de sectie van ophaling tot recyclage. Dus ja, deze website legt het milieuaspect uit.

Verder nog een concreet voorbeeld van het demonteren van een oude container. En andere voorbeelden met een woordje uitleg. Daaronder een grote CTA balk, met een slagzin en de contact knop.

De voetbalk is in 3 kolommen: links het logo, in het midden de bedrijfsgegevens, de contactgegevens, de privacypagina en helemaal rechts nog eens een samenvatting waarvoor je terecht kan bij Oud Ijzer Man. Helemaal onderaan rechts een back to top knop. Deze HTML website draait op Bootstrap 5.

SEO Oudijzerman

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Oud Ijzer Man staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm: oudijzerman

Oud Ijzer Man website

Websiteproject Oud Ijzer Man