Pollogen

webdesigner pollogen  Portfolio | www.pollogen.be | 18 pagina Wordpress website NL-FR | Sinds 2020

webdesign Pollogen

Webdesign Pollogen

18 pagina's tweetalige Wordpress website Pollogen.

Deze bedrijfswebsite staat op de hosting van de klant en niet op onze hosting. De basis van elke goede website begint bij de hardware, de hosting. Een hosting is een webruimte op een server die dag en nacht met het internet is verbonden. Het type hosting, soort van server is het eerste element dat de snelheid gaat bepalen. De afstand tot de server is ook van belang. Staat de server in Bulgarije of in België? Het is logisch dat Belgische servers voor bezoekers vanuit België sneller zijn.

De website is volledig tweetalig, Nederlands - Frans. Het logo werd aangeleverd. Ook het kleurenschema werd door de klant bepaald. Een mooi kleurenschema trouwens, vooral het oude roos is mooi. Al het webmateriaal werd aangeleverd door de klant. Onder webmateriaal verstaan we de teksten, de foto's, de video's, ... Dit webmateriaal gebruiken wij dan in een template, een grafische layout. Die grafische layout wordt gebouwd met web-elementen en in deze elementen wordt dan het webmateriaal verwerkt.

Met zo'n project volgen wij de richtlijnen van de klant, wij brengen dan wel de mogelijkheden van de template tot leven in de website. Iedere website blijft een samenwerking tussen de klant en de ontwerper. En de vormgeving is heel fraai geworden, visueel is het een welgemaakte website.

Vanuit SEO standpunt is het een ander verhaal. Omdat de SEO inbouw en opbouw, invloed heeft op de layout.

Deze Wordpress website werd gebouwd met een top template. Je hebt behoorlijk wat fijne grafische elementen die zeer stabiel naast elkaar werken. Alle info komt uitvoerig aan bod. Het contactformulier werd anti-spam gemaakt met de ingebouwde Google Recaptcha V3. De versie 3 berekent een score die dan bepaalt of het spam is of niet. Standaard staat de filter op 5. Zet je de filter te zwaar dan komt er niet meer door. Wij krijgen soms reacties van mensen die, de kriebels krijgen van de spam. Het klopt dat er in vele bedrijven amper spam doorkomt. Daar hangt ook een prijskaartje aan en sommige correcte mails komen er dan ook niet meer door. Dit terloops, en dit is een algemene opmerking, niet specifiek op Pollogen. Het mailverkeer is dikwijls de reden om de hosting in eigen beheer te houden.

Samengevat het webdesign van Pollogen mag worden gezien. Wij vinden het een zeer nette website die mooi in balans is. Een andere hosting zou de snelheid verbeteren en hadden wij een SEO pakket mogen uitvoeren, dan zou de website wel worden gevonden op zoektermen. De website draait op Wordpress en dit is zeker een toekomstbestendige keuze. Wordpress bestaat binnen 10 jaar nog altijd, daar durven wij ons hand voor in het vuur steken. Dat gaan wij niet doen voor Drupal, Joomla of een of andere exotische startup die in de basis allemaal kloons zijn van Wordpress. Het klopt dat er veel updates zijn bij Wordpress maar dat maakt dat de website bijblijft. Je merkt ook een evolutie van grotere website die vroeger op ASPX draaiden en nu onder Wordpress draaien.

SEO Pollogen

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.

Pollogen website

Websiteproject Pollogen