postuwgoud

webdesigner postuwgoud  Portfolio | www.postuwgoud.be | Wordpress website | Sinds 2021

webdesign postuwgoud

Webdesign Postuwgoud

Wordpress website 27 pagina's Post uw goud.

Voor deze website hadden we een "golden webdesign look" nodig. Deze website koopt goud en andere edelmetalen online aan. Het is een lichte website, met veel wit, goud en zilverkleuren.

We hebben het logo voor deze website ontworpen. Het logo kan je zien als een gouden ring met een kroon. In het logo zijn een paar schitteringen verwerkt, een beetje bling-bling is hier helemaal op zijn plaats.

Bovenaan een topbalk met 3 CTA's, afpsraak voor winkelbezoek, telefoon en emailaccount. Rechts daarvan een zoekbalk. Voor de menu-items hebben we gepaste iconen toegevoegd. In het menu zijn er verschillende drop-downs verwerkt om al de pagina's snel vindbaar te maken.

Op de homepagina een mooie afbeeldingenslider met teksteffecten en het Ken Burns effect. Het Ken Burns effect is een zoom effect op een afbeelding. Hierdoor krijg je een vorm van animatie. Een eenvoudige manier om beweging te krijgen en toch de focus te behouden. Meer nog je kan zelfs inzoomen op het belangrijkste gedeelte.

Op de website staat behoorlijk veel inhoud, maar ook ingebouwde live grafiekjes over de goudprijs en andere edelmetalen. Veel foto's die bij het onderwerp passen en gouden iconen die bij het onderwerp passen.

De website is informatief en goed leesbaar met een duidelijk lettertype.

Er staan verschillende invulformulieren op diverse pagina's, verder nog een goudcalculator, een blog, een FAQ pagina en uiteraard een contactpagina.

Onderaan een mooie voetbalk, met het logo in een grotere versie, de belangrijkste pagina's, al de contactgegevens en rechts een live grafiek van de goudprijs.

SEO Postuwgoud

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Postuwgoud staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm: post uw goud, op 2 met aankoop edelemetalen online, op 8 met aankoop goud online.

postuwgoud website

Websiteproject postuwgoud