Rookstopcenter

webdesigner rookstopcenter  Portfolio | www.rookstopcenter.be | 7 pagina website | Sinds 2017

webdesign en seo Rookstopcenter

Webdesign Rookstopcenter

WEebsite onder constructie. Stoppen met roken met laser.

De website van Rookstopcenter gaat over een pijnloze behandeling met laser om te stoppen met roken. Het onderwerp is vrij zwaar en paramedisch. We hebben er niet voor gekozen om foto's van longkanker te laten zien zoals op de sigarettenpakjes, maar hebben er een positief verhaal van gemaakt. Het positieve effect van het stoppen met roken. Positieve foto's met een positieve boodschap. Ergens vind je een video achtergrond met bruisend water. Dit staat voor lucht in een propere omgeving.

Groen is beuwst als basiskleur gekozen, voor een rookvrij leven, zonder het grauwe. De website is een HTML / CSS met een Bootstrap grid. Bootstrap zorgt voor een perfecte mobielvriendelijke weergave op alle type van schermen. Verder werden er heel wat klanterreacties gepubliceerd. De klantenreacties staan op verschillende kleur-achtergronden wederom om de positieve boodschap te bevestigen en om de mensen de stap te doen zetten naar een rookvrij leven. Wat uiteindelijk ook het doel is van de website.

Rookstopcenter heeft tevens een zuster website www.thehouseofbeauty.be. The house of Beauty heeft als dienst het afslanken met behulp van lasertherapie. Op de website vind je een pagina over afslanken en op thehouseofbeauty.be vind je links naar Rookstopcenter.be . De 2 websites werken dus samen, ze versterken elkaar. Doordat er 2 websites worden gebruikt, vergroot je de SEO mogelijkheden naar vindbaarheid.

Op de topbalk, helemaal bovenaan de pagina vind je een link voor INFO en AFSPRAAK. Er verschijnt dan een popup om meteen een afspraak te maken. De popup is goed samengevat, niet te lang, gewoon to the point. Dus het allereerste klikbare element, zelfs voor het logo is het Info en Afsraakformulier. Een CTA (Call-to-action) precies op de plaats waar die moet staan zonder de bezoeker te overweldigen met grafisch geweld. Hetzelfde contactformulier komt ook terug in de voetbalk maar in een andere weergave. De CTA voor contact-afspraak staat zowel boven als onderaan, wat de respons verhoogt zonder "brutaal" te worden.

In de slider op de homepagina wordt als 3de slide een video ingebouwd van enkel rook. Met daarbovenop de juiste titel die hoort bij de juiste content in de juiste context. Een beeld zegt soms meer dan woorden, een video zegt nog veel meer dan een afbeelding. Bewust laten we enkel de rook zien en niet de sigaret en een persoon.

SEO Rookstopcenter

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Rookstopcenter staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: stoppen met roken met lasertherapie, stoppen met roken met laser, stoppen met roken laser Antwerpen, Stoppen met roken Antwerpen, stoppen met roken Geel, stoppen met roken laser Aalst,...

Rookstopcenter website

Websiteproject Rookstopcenter