Skin-Lab

webdesigner skin lab  Portfolio | www.skin-lab.be | 9 pagina's Wordpress website | Sinds 2021

webdesign Skin-Lab

Webdesign Skin Lab

Wordpress website 9 pagina's Skin-Lab.

Dit is de 2de versie van Skin-Lab. De eerste was te donker en teveel 'wellness' gericht en Skin-Lab is meer een laser-clinic. We hebben een make-over gedaan, de website is nu licht en veel fijner en zachter.

Het webdesign is niet minimalistisch maar het menu is 'light' gehouden. Er zijn maar 3 menuitems, home, de laserbehandelingen en afspraak maken. Ernaast vindt men het vergrootglas voor de zoekbalk. Websites verschijnen op beeldschermen, de eerste indruk is primordiaal. Hele mooie introfoto, met zacht bruine en roze tekst (beetje huid- en lipkleuren). De CTA knoppen in hetzelfde bruin en wanneer je erover hovert in het zacht oud-roos, stijlvol en duidelijk.

Op de pagina's is voldoende witruimte voorzien. Op deze wijze is de info niet op elkaar gepakt, maar netjes weergegeven. Op de foto's zitten hier en daar wel een aantal effecten, maar zonder te overdrijven. Er mag altijd een beetje leven in een website zitten, je bent geen boek aan het lezen, je surft op een webpagina.

Er werden aangepaste sfeerfoto's aangekocht en foto's over de verschillende huidaandoeningen. Voor de typographie hebben we het Antic Didone lettertype gebruikt. Dit lettertype is een Google Font. Het voordeel hiervan is dat al deze lettertypes 'Google Approved' zijn. D.w.z. dat deze allemaal goed leesbaar zijn. Je kan ook gebruik maken van de CDN servers.

Op de behandelpagina's wordt ongeveer dezelfde opbouw gebruikt voor de webpagina's, om een consistentie in de weergave te verkrijgen. Op verschillende prijstabellen is er een 3D effect ingebouwd.

Er werd ook een reserveringssysteem ingebouwd met Bookly. Bookly is naar prijs/kwaliteitsverhouding een zeer goede plugin. Bookly is uitbreidbaar met diverse add-ons, zoals een betalingsfunctie via Mollie. Wij zijn partner van Mollie. Op het contactformulier werd een Google Recaptcha v3 ingebouwd tegen de spam.

Onderaan een grote maar lichte voetbalk in 3 kolommen. Links het logo in het groot. In het midden en rechts de contact- en bedrijfsgegevens.

SEO Skin Lab

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Skin-Lab staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm: Skin Lab, skin-lab, skinlab

Skin-Lab website

Websiteproject Skin Lab