Stoneworx

webdesigner stoneworx  Portfolio | www.stoneworx.be | 3 pagina Wordpress website | Sinds 2018

webdesign Stoneworx

Webdesign Stoneworx

Wordpress website Stoneworx.

De activiteit van deze firma zijn natuursteen en graveerwerken en dan vooral op grafzerken. De eerste foto die je ziet is dan ook van een kerkhof. Wel een hele mooie met een pracht van een bloemenboeket.

Het is een Wordpress website maar dit had evengoed in HTML kunnen ontworpen zijn. Op de homepagina hebben we een Revolution Slider maar met 1 foto. Zodanig krijg je een statisch effect. Achter de tekst op de introfoto hebben we een kleine achtergrond geplaatst die voor 90% transparant is maar die de leesbaarheid toch verbetert. Op de introfoto meteen het telefoonnummer en het emailadres.

Voor de typographie hebben we een sierlijk lettertype gebruikt, maar dat er toch stevig staat. (Op de website hebben we zware materialen die elegant voorkomen.)

Het webdesign van deze website moet je bekijken als een flyer. De bezoeker krijgt een goede indruk van de werken en diensten en wordt aangespoord om contact te nemen met de firma. De knoppen en de hoofdkleur zijn in het oranje. Oranje is de kleur van levendigheid en vreugde. Dit is bewust gedaan om te laten merken dat je niet op een website van een begrafenisondernemer bent.

Mooie contactpagina met contactformulier en Google map op het bedrijfsadres.

Een website die in de toekomst gemakkelijk kan worden uitgebreid indien gewenst. De gekozen template is daar op voorzien.

SEO Stoneworx

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.

Stoneworx website

Websiteproject Stoneworx