Taxivervoer Antwerpen

webdesigner taxivervoer antwerpen  Portfolio | www.taxivervoer-antwerpen.be | 50+ pagina website | Sinds 2019

webdesign Taxivervoer Antwerpen

Webdesign Taxivervoer Antwerpen

Webdesign en SEO 50+ html css website Taxivervoer Antwerpen.

Deze website bestaat uit een 10tal normale informatieve pagina's, een paar wettelijke pagina's, contact en reserveringspagina, blogpagina waar nieuwe artikels aan worden toegevoegd en heel wat lokale pagina's. De lokale pagina's gaan over heel wat gemeenten in de provincie Antwerpen.

Dit is een HTML / CSS website. Veel taxi websites hebben in onze ogen een zeer goedkope uitstraling en een rampzalige layout. De structuur op veel taxi websites is dan ook zoek.

Bij Taxivervoer Antwerpen is er wel structuur, een mooi webdesign, een goede afwerking van al het beeldmateriaal. De website is gericht zowel op particulieren als op bedrijven. De diensten zijn in de eerste plaats gericht op taxidiensten en op een 2de plaats op luchthavenvervoer en zakelijk vervoer. Dit alles gerelateerd aan de stad Antwerpen met zijn districten, randgemeenten en heel wat gemeenten in de provincie Antwerpen.

Deze website heeft een op maat ontworpen logo van hoog 3d niveau. De taxi, de wegen, de A van Antwerpen het zit er allemaal in verwerkt. Complex en toch onmiddellijk duidelijk. De navigatie is vlot en snel. Er wordt een duidelijk lettertype gebruikt, hier en daar een ondertitel in het cursief. Er zijn achtergronden met kleurengradaties, maar heel de website voldoet aan de huidige normen van UX-design en UI-design.

Over heel de website is er een aanzienlijke hoeveelheid aan fotomateriaal te vinden. Webpagina's met enkele tekst worden zeer weinig gelezen.

Onderaan een grote voetbalk, met links het logo in het groot, de contactgegevens, een volledige samenvatting van de diensten van het bedrijf en in de laatste kolom links (interne links), naar de belangrijkste pagina's. Daaronder vindt men de gemeentenlijst, met opnieuw interne links naar de betreffende gemeenten. Door het aantal pagina's spreken we al gauw van een 2500 interne links.

Dit is een website met een actief SEO pakket. We hebben enkele van de zoektermen geplaatst waarop de website wordt gevonden, maar het zijn er in werkelijkheid veel meer en in groeiende en stijgende lijn.

SEO Taxivervoer Antwerpen

SEO Interne en externe SEO pakket: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Taxivervoer Antwerpen staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: taxivervoerantwerpen, taxi vervoer antwerpen, taxivervoer van Antwerpen, op 2 met taxidienst Antwerpen, op 3 met taxi vervoer Merksem, taxivervoer Merksem, taxi Deurne, op 4 met taxi Antwerpen, op 5 met taxibedrijf Antwerpen, taximaatschappij Antwerpen, taxi beste prijzen,...

Taxivervoer Antwerpen website

Websiteproject Taxivervoer Antwerpen