Tuinwerken Tuinonderhoud

webdesigner tuinwerken tuinonderhoud  Portfolio | www.tuinwerken-tuinonderhoud.be | 16 pagina's HTML website | Sinds 2020

webdesign Tuinwerken Tuinonderhoud

Webdesign Tuinwerken Tuinonderhoud

HTML website 16 pagina's onder constructie Tuinwerken Tuinonderhoud.

Het lag voor de hand dat de hoofdkleuren voor het webdesign groen zouden zijn. Voor deze informatieve website ontwierpen we een buitengevoel. Bovenaan niet de klassieke witte of donkere achtergrond maar een "pattern". Dit is een herhalende afbeelding met een structuur in.

Het logo is een plant (of bloem) met 2 gebogen horizon-strepen op verschillende hoogte. Samen met de bruine letters een mooi geheel. Het logo vertelt onmiddellijk op welke website ze zijn terechtgekomen. Rechts daarvan meteen het mailadres en het telefoonnummer. CTA's in de vorm van de contactgegevens die meteen zichtbaar en bereikbaar zijn.

Het menu is als een bloembak, met dropdowns. Op deze wijze krijg je toch heel wat pagina's in het menu verwerkt op een leesbaarvriendelijke weergave. UX-design en UI-design. Helemaal rechts staat een ronde "boek nu" knop. Dan verschijnt er een pop-up scherm om een afspraak door te geven. De website is nog onder constructie, de diensten worden in een latere fase nog aangepast. Dit is een pop-up dat de bezoeker zelf opvraagt. Dus geen reclame pop-up die je tegenwoordig zo dikwijls in je bek krijgt. Maar enkel op het moment dat je erom vraagt.

Voor het buitengevoel, een paar specifieke tuinonderhoud foto's gekozen, verwerkt in een mooie slider met een paar teksteffectjes. Op de site werden tuiniconen gebruikt. De tekst is groen. We spelen met diverse achtergronden. Een paar zeer doelgerichte tuinfoto's, een aantal projecten met een lightbox.

Een aantal tellers met telkens korte zinnetjes die gemakkelijk te onthouden zijn. Enkele realisaties, bedoeld om de mensen inspiratie te geven met daaronder de klantenreacties. De website komt over als een informatieve website, maar de opbouw naar de "verkoop" zit er zeker in. Je vindt zeer snel een aanvraagformulier en de contactinfo.

De voetbalk heeft een verdonkerde tuinwerk-foto. Daarop het logo in zijn transparante versie. Je kan er ook een video van Youtube bekijken over tuinaanleg. De video is ingebouwd in de website maar je linkt naar YouTube, bekijk dit als een outbound of een externe link naar YouTube. En YouTube is van Google. Je linkt dus naar Google, over het juiste onderwerp,.... Google loves it =).

SEO Tuinwerken Tuinonderhoud

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Tuinwerken Tuinonderhoud staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm: tuinwerken tuinonderhoud, tuinwerkentuinonderhoud, op 3 met tuinwerken, op 9 met tuinonderhoud,...

Tuinwerken Tuinonderhoud website

Websiteproject Tuinwerken Tuinonderhoud