sbkennis

webdesigner sb kennis  Portfolio | www.sbkennis.be | website starter pakket all-in 1 pagina, bouw + SEO garantie | Sinds 2022

webdesign sbkennis

Webdesign SB Kennis

Starter website 1 pagina + SEO garantie op domeinnaam sbkennis.

Dit is een zakelijke 1 pagina website voor een algemene voorstelling en een eerste digitale aanwezigheid op het internet. Het webdesign is in zakelijk donkerblauw, wit en hier en daar wat groen. SB Kennis is een studiebureel voor duurzame gebouwtechnieken.

Het webdesign van de pagina van de top tot aan de laatste regel. Bovenaan het logo en het menu. Het is een 1 pagina dus als je op een menu-item klikt dan springt de website naar het gevraagde onderdeel van de pagina. Er staat een wit streepje onder het menu-item zodanig dat de bezoeker weet waar hij/zij is. De website reageert snel, doordat dit een HTML website is en een Bootstrap 5.2 onder de motorkap heeft. Rechts vind je de links naar de sociale media pagina's en uiterst rechts het mobiele menu met het 'hamburgericoon', de drie horizontale strepen. Op desktop en laptop zie je al het mobiele menu staan, op smartphone niveau valt het desktopmenu weg. Je zou dus 2 afwijkende menu-layouts kunnen bouwen. Op het eerste zicht niet nuttig. Je zou bijvoorbeeld in de mobiele versie de sociale media links kunnen vervangen door een telefoonnummer. Op die manier bouw je dan een CTA (Call to action) rechtstreeks in het menu in.

Vermits de menubalk vastkleeft aan de bovenzijde, 'sticky header' in ons vakjargon, is er geen back to top knop nodig. Meteen onder het menu staat een schermbrede slider met 3 slides. De 1ste slider geeft een stad weer met gebouwen, windmolens, zonnepanelen,... Op de slides een aantal titels en CTA knoppen.

Dan volgen verschillende rijen met tekst, foto's en andere bouwelementen, we bedoelen hier web-bouwelementen. Zo staan er 3 flipboxes. Dat zijn paneeltjes met een icoon en een kernwoord. Ga je erover dan flippen deze, dan draait deze zich om en lees je op de achterzijde een korte quote. Deze flipboxes dienen als intro. Dezelfde woorden komen daaronder terug maar dan met meer uitleg van de diensten in de vorm van lijstjes met vinkjes ervoor.

Het blok onze aanpak staat op een neutraal grijze achtergrond. De bezoeker weet dat hij/zij op het volgende deel van de webpagina is aanbeland. Merk het effect op de knoppen op. Als je erover gaat dan vult de achtergrond zich met wolkjes, tot een blauwe achtergrond en de letters veranderen van blauw naar wit. Het blauw is de functionele kleur van de website en is dezelfde kleur over heel de pagina waarmee je een consistentie in de weergave verkrijgt.

Het blok over het team spreekt voor zichzelf. To the point en netjes weergegeven. Je vindt er ook een link naar de algemene folder. Dit is een PDF folder die dan opengaat in een nieuwe tab op je browser. De cases zijn een aantal foto's van realisaties voorgesteld als een fotomozaïek. Deze mozaïek is responsive, net zoals de hele webpagina, en zal zich op smartphone aanpassen naar 1 kolom. Achter elke foto is een lightbox ingbouwd. Een lightbox heeft vooral op grotere beeldschermen een meerwaarde niet op mobiel.

Er werd ook een contactformulier ingebouwd met een antispam-veld. En rechts daarvan de contact- en bedrijfsgegevens. En dan zijn we bij de voetbalk. Hier staan nogmaals de sociale media, de copyright en het privacybeleid. Het privacybeleid is opnieuw een PDF. Je kan in een 1 pagina website je inhoud vergroten door PDF's te koppelen. Want de inhoud van PDF's worden door de zoekmachines gelezen.

SEO SB Kennis

Dit is een Website Starter 1 pagina. Dit is een 1 pagina website tegen een all-in prijs. Extra hieraan is dat wij een garantie geven op de vindbaarheid op de domeinnaam. Eender welke domeinnaam. Haalt de website geen 1ste pagina positie, dan wordt de website verlengd tegen de helft van de prijs. Maar zoals verwacht knalt hij bovenaan in Google.

SEO Inbegrepen gratis SEO op domeinnaam: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van sbkennis staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm: SB kennis, sbkennis, Studiebureel Kennis,...

sbkennis website

Websiteproject sbkennis